«Τα παιδιά βοηθούν τα παιδιά» !!

Τα Χριστούγεννα, γιορτή χαράς και αγάπης για όλους τους ανθρώπους και κυρίως για τα παιδιά, είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούμε και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη να νιώσουν ζεστασιά και αισιοδοξία.

Για τον λόγο αυτό, με πρωτοβουλία της «Ομάδας Γονέων» του σχολείου, αποφασίσαμε να συμβάλουμε στις δράσεις του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΛΑΝΑΣΣΑ» για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Λάνασσα», σε συνεργασία με εθελοντές εικαστικούς και χειροτέχνες έχει θέσει ως στόχο – μεταξύ άλλων – τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των καρκινοπαθών.

Στην κοινή προσπάθεια ανακαίνισης των θαλάμων αναμονής των χειρουργείων του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» συμβάλλει και το σχολείο μας συγκεντρώνοντας χρήματα για την προσφορά ενός σετ τραπεζαρίας καθώς και αναπηρικών αμαξιδίων για τη μεταφορά των ασθενών.

Στη Γραμματεία του σχολείου μας έχει τοποθετηθεί ένας κουμπαράς, στον οποίο μπορούν μικροί και μεγάλοι να συνεισφέρουν. Επιπλέον, για τον ίδιο σκοπό διατίθενται τα έσοδα από την ανακύκλωση σε πλαστικά καπάκια που διεξάγει και φέτος το σχολείο μας.

Καλές γιορτές με υγεία και χρόνια πολλά σε όλους!