Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου: στη 2η θέση του βάθρου τα κορίτσια του Λυκείου “αυτενεργώ”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του Λυκείου μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος και μάλιστα μία θέση ψηλότερα από την προηγούμενη χρονιά, κάτι που αποδεικνύει τη διαρκή ανοδική πορεία τους.

Τα κορίτσια συμμετείχαν στο Final 4 του σχολικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο του Πειραιά. Στον ημιτελικό πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στο ΓΕΛ Ελ. Βενιζέλου από τα Χανιά ενώ στον μεγάλο τελικό έχασαν στις λεπτομέρειες με σκορ 3-1 από την ομάδα του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση. Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία όχι μόνο για τα εκπαιδευτήρια “αυτενεργώ”, αλλά και για όλη την Αργολίδα.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τη σπουδαία αυτή διάκριση καθώς και για το γεγονός ότι εκτός από το bonus μοριοδότησης για την εισαγωγή τους στα ελληνικά πανεπιστήμια, κέρδισαν και τον ειλικρινή σεβασμό των αντιπάλων τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Τότσικα, έναν από τους κύριους συντελεστές της επιτυχίας αυτής.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε μια αντίστοιχη πορεία για την επόμενη σχολική χρονιά με απώτερο σκοπό την 1η θέση του βάθρου!